27.11.2018. 17:24
0
Poznat termin odloženog Superklasika
River Plate i Boca Juniors će odloženi revanš finala Kopa Libertadores odigrati 8. ili 9. decembra, najvjerovatnije u paragvajskom Asunsionu.

Danas je upravo u Asunsionu održan sastanak između čelnika Konmebola i predstavnika Boke i Rivera.

Revanš koji je bio planiran za prethodnu subotu nije odigran, nakon što su navijači Rivera napali autobus sa fudbalerima Boke i nekoliko njih povrijedili.

Zbog toga je utakmica najprije odložena za nedjelju, da bi potom fudbaleri Boke odbili da izađu na teren, pa je susret opet suspendovan, prenosi CDM. 

Postoji mogućnost da utakmica uopšte ne bude odigrana i titula bude uručena timu sa “Bombonjere”, jer je u toku postupak protiv Rivera zbog nemilih scena, zbog kojih je odložen duel velikih rivala.

U prvoj utakmici na popularnoj “Bombonjeri” nije bilo pobjednika, 2:2.



(Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.