28.11.2018. 22:04
0
Mourinho: Moje ekipe nikad ne ispadaju u grupi
Manchester United sinoć je u završnim trenucima utakmice ipak savladao švicarski Jang bojs, a iako su Josea Mourinha mnogi odmah napali jer bi klub poput "Crvenih đavola" takvu utakmicu trebao rješavati ranije, Portugalac je imao savršenu poruku za kritičare.

- Moje ekipe nikad nisu ispale u grupi, a što se tiče jedne sezonu koju nisam igrao Ligu prvaka? Pa, tad sam osvojio Evropsku ligu - objasnio je Portugalac 'mrziteljima'.  

Mourinho je ponosan na svoje evropske uspjehe, jer je ipak već dva puta osvojio Ligu prvaka. Sinoć mu je prolaz grupne faze u 91. minuti donio veznjak Marouane Fellaini pobjedničkim pogotkom, uz erupciju oduševljenja legendarnog Portuglca.   

I dok se Mourinho "veselio", ako bismo to tako nazvali, opet se našao na meti legendarnog veznjaka Paula Scholesa:  

- United je bio očajan. Ekipa je stvarno bila užasna, naročito u drugom poluvremenu- dodao je Scholes. 

Mourinho je, potpuno neočekivano, odbio to komentirati, prenosi Avaz Sport.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.