29.11.2018. 13:50
0
Oglasio se i Vedad Ibišević oko tetovaže Ognjena Vranješa i nazivanja navijača "bauštelcima": Sve je to ružno i nekulturno, ali to je vjerovatno neki njegov odgoj
Veliku prašinu zbog nove skandalozne tetovaže na ruci izazvao je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranješ.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, sada su se pojavile fotografije nove Vranješove tetovaže, a u pitanju je lik četničkog nadvojvode i ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata, Momčila Đujića.

Podsjećanja radi, Vranješ je već ranije napravio ogromnu prašinu kada je istetovirao granice Republike Srpske, a od tada datira njegova svađa sa BH Fanaticosima, koje je nedavno, nakon utakmice sa Austrijom, nazvao bauštelcima.

Za portal Sportske.ba govorio je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i napadač berlinske Herthe, Vedad Ibišević, koji se kratko osvrnuo na skandal oko Ognjena Vranješa.

"Ja ne bih da dajem tome puno pažnje. Što se tiče njegovih izjava, ne znam šta bih rekao, to me ne iznenađuje. Sve je to ružno i nekulturno. Ali, to je vjerovatno neki njegov odgoj. Činjenica je da su navijači jako bitni za nas. I u Brazil smo otišli zahvaljujući njima. U utakmici u Austriji se vidjelo koliko nam znače. Ne treba da se dijele za ili protiv Vranješa. On je tu dok igra, doće drugi, svi smo mi prolazni", rekao je popularni Vedator za Sportske.ba 

"Pravi se opet pozitivna priča oko reprezentacije, to treba biti cilj. Glupo je što će ovakve stvari malo narušiti atmosferu koja se stvorila kroz Ligu nacija, ali nema potrebe da te gluposti narušavaju atmosferu. Vranješa privatno nemam šta komentarisati. Navijači su svetinja. Sve ostalo ne treba da stoji na putu ekipe. Ne može niko nikom reći šta će ko raditi, živimo u slobodnom svijetu", izjavio je Ibišević za Sportske.ba.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.