1.12.2018. 19:11
0
Husref Musemić nije zadovoljan igrom protiv Čelika: Imali smo dosta sreće jer smo previše ležerno ušli u meč
FOTO: Source.ba / Arhiva
Fudbaleri Sarajeva savladali su Čelik s 3:1 u posljednjem meču jesenjeg dijela sezona 2018/19, a strateg "bordo" tima Husref Musemić ističe da je njegova ekipa previše "ležerno" ušla u ovoj meč.

- Imali smo dosta sreće jer smo previše ležerno ušli u meč. Ne smijemo si dozvoliti ovakvo opuštanje, ali najvažnije je da izvučemo pouke jer će u suprotnom kazna doći. U drugom poluvremenu je bilo bolje, ekipa je sada zaslužila odmor. Analizirat ćemo ovaj dio sezone i što bolje se pripremiti za nastavak - kazao je Musemić. 

Istaknuo je da će ekipe dovoditi nove igrače samo na pozicije gdje je to potrebno i to igrače koji mogu poboljšati igru. 

Sarajevo na prvenstvenu pauzu odlazi na liderskoj poziciji, s pet bodova više od drugoplasiranog Zrinjskog, a Musemić smatra da to nije velika prednost. 

- Pet bodova nije velika prednost jer još imamo 14 utakmica za odigrati. Neće biti lako i sve je moguće. Pripremit ćemo se da budemo bolji na proljeće, želimo biti prvi i na kraju prvenstva - zaključio je strateg Sarajeva. 

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.