5.12.2018. 23:23
0
U odličnom meču na Old Traffordu Manchester United i Arsenal podijelili bodove
U okviru 15. kola engleskog Premiershipa, Manchester United i Arsenal su večeras na Old Traffordu odigrali odličnu utamicu, a konačan rezultat je bio 2:2.
 
U prvih 20 - 25 minuta susreta, nismo gledali pretjerano zanimljivo utakmicu. Ipak, u 26. minuti  je poveo golom Mustafija, a nakon greške Davida de Gee. No, samo četiri minute kasnije, United dolazi do izjednačenja. Pogodak je postigao Martial, dok je asistenciju upisao Herrera. To je ujedno bio i rezultat za kraj prvog poluvremena.
U nastavku smo gledali još bolji meč, a mnogo šansi smo vidjeli na obje strane. U 68. minuti stiže do novog vodstva. Ovaj put mrežu Davida de Gee zatresao je Lacazette. Ipak, sreća nije dugo trajala. Samo minut kasnije, United stiže do novog izjednačenja. Grešku u odbrani je napravio Sead Kolašinac, koji je loptu dodao Lingardu, a on bez problema pogađa za konačnih 2:2.
Arsenal se sada nalazi na petom mjestu sa 31 osvojenim bodom, a Manchester United je osmi sa 23 boda.
 
(Amila Alijagić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.