11.12.2018. 13:10
0
Bičakčić se pravdao nakon autogola: Lopta je išla 200 na sat
Hoffenheim i Wolfsburg u subotu su remizirali u sklopu 14. kola Bundeslige. Konačan rezultat bio je 2:2.

Gosti su u vodstvo došli preko Belfodila, a izjednačenje je kasnije domaćima donio bh. reprezentativac Ermin Bičakčić nevjerovatnim autogolom. Defanzivac Hoffenheima je nakon utakmice krivio nedostatak sreće za ovaj zaista nevjerovatan pogodak.

– Lopta je išla 200 kilometara na sat. Morao sam odgovoriti, nebitno kako. Znao sam, ako me lopta prođe, biće sigurno gol. Nismo imali sreće ni na ovaj način, rekao je Bičakčić nakon meča.

Bez obzira na autogol koji je postigao, Bičakčić je ove sezone jedan od najboljih igrača Hoffenheima i neizostavan član startne postave.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.