20.12.2018. 15:13
0
Navijači Arsenala: Kolašinac je mnogo bolji u igri prema naprijed
Stranica navijača Arsenala na kojoj se redovno analiziraju sve utakmice Topnika, ponovo se dotakla forme Seada Kolašinca.

On je važan za tim, u posljednje vrijeme igra u dobroj formi, iako je preskočio dva posljednja susreta zbog lakše povrede bedrenog mišića.

U tekstu se navodi da je Kolašinac mnogo bolji u igri prema naprijed, dok su u igri u defanzivi vidni nedostaci, pa se nameće neophodan rad na njihovom otklanjanju. Njegov uticaj u timu je također veliki i uvijek se osjeti kada je na terenu.

– On jeste odbrambeni igrač, ali u formaciji 3-4-3 koju forsira Unai Emery on je idealno krilo, navedeno je u tekstu.

Kolašinac je otkako je došao u Arsenal mnogo puta dosad bio asistent, a ponekad i strijelac.


(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.