29.12.2018. 19:02
0
Klopp brani Lovrena: Pa igrao je finale Lige prvaka i Svjetskog prvenstva
Jedan engleski novinar upitao je Kloppa kakvo je stanje Dejana Lovrena jer je Joe Gomez bio ispred njega prije ozljede, prenosi Index.


"Dejan je stabilan branič i ne sjećam se kada je zadnji puta pogriješio, to je vjerojatno bilo prošle godine u listopadu protiv Tottenhama. Imao je fenomenalnu sezonu u klubu i vidjeli ste da je i s reprezentacijom Hrvatske igrao finale Svjetskog prvenstva", rekao je Klopp pa dodao:

"Imao je težak početak sezone s obzirom na to da je došao ozlijeđen i nije imao mnogo vremena za odmor. Igrao je dva finala u tako kratkom periodu. U to vrijeme, uskočio je Joe Gomez  i pružao briljantne partije, ali sada ga nema zbog ozljede i vjerujem da će Dejan u tandemu s Van Dijkom odlično surađivati jer su u Ligi prvaka prošle godine igrali zajedno."

(Amila Alijagić)
 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.