6.1.2019. 17:33
0
Simeone zbog Godina napao upravu kluba: Prevarili su ga
Diego Simeone, trener Atletico Madrida, kritizirao je upravu kluba zbog odnosa prema kapitenu Diegu Godinu.

Izvjesno je da 32-godišnji urugvajski branič igra posljednju sezonu za Atletiko jer se nije uspio dogovoriti oko novog ugovora. Sky Sports je sinoć objavio da je Godin dogovorio prelazak u Inter na kraju sezone bez odštete. 

Simeone je otkrio kako je uprava madridskog kluba prevarila Godina.

- Obećali su mu neke stvari nakon što ga je Mančester junajted htio dovesti prošlog ljeta. Na kraju one nisu ispunjene. Nijednog trenutka nisu uložili trud da se produži ugovor s Diegom - požalio se trener Atletica. 

U ovom trenutku se traži najbolje rješenje za sve. Ako se dogodi da ostane, to će biti samo zato što je to najbolje za sve strane, dodao je Simeone. 

Godin je postao Atleticovo zaštitno lice nakon što je 2010. godine stigao iz Villareala za osam miliona eura. S Atletico Madridom, u 368 službenih utakmica, osvojio je špansko prvenstvo (2014.) te španski kup (2013.) i Superkup (2015.), kao i Evropsku ligu (2012. i 2018.) te UEFA-in Superkup (2011., 2013. i 2019.), prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.