6.1.2019. 19:03
1
Lovren o kritikama: Kad padneš, popraviš krunu…
Liverpool je u 21. kolu Premiershipa izgubio od Manchester Cityja 2:1, a kao glavni krivac za poraz Redsa često je apostrofiran hrvatski defanzivac, koji je bio vrlo nesiguran u odbrani.

Lovren se prvi put od prvog poraza Liverpoola u sezoni oglasio na društvenim mrežama, na kojima je bio oštro kritikovan zbog grešaka.

„Kad padneš,popraviš krunui kreneš dalje“, napisao je na Instagramu Lovren, koji je u 2018. godine igrao finale Lige šampiona i finale Svjetskog prvenstva.

Lovren u tekućoj sezoni nije standardan kao u prošloj – na devet utakmica u Premiershipu postigao je jedan gol. U prethodnoj sezoni hrvatski reprezentativac igrao je na 29 mečeva.

Lovren ima 29 godina, a pre Liverpoola nastupao je za Dinamo Zagreb, Inter Zaprešić, Lion i Southampton, prenosi N1.


(Amila Alijagić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.