23.1.2019. 11:41
1
Objavljene posljednje riječi koje je Emiliano Sala uputio tokom kobnog leta: Ovdje sam mrtav...Tata, bojim se.
Prije leta u Cardiff, Emiliano Sala je preko WhatssApp-a u grupnoj konverzaciji poslao audio poruku. Sala, nekadašnji igrač francuskog Nantesa je namjeravao doputovati u Cardiff nakon što je i zvanično postao fudbaler istoimenog kluba, piše Marca.

Sala je pozdravivši "braću" poručio:

"Ovdje sam mrtav. Bio sam u Nantu i uradio niz stvari. Mislio sam da nikada neću završiti. Sada se nalazim u avionu koji izgleda kao da će se raspasti. Trenutno idem prema Kardifu. Sutra poslijepodne počinjem trenirati sa mojim novim timom. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati".

Potom je izrazio bojazan kazavši:

"Ako u narednih sat ili sat ipo ne bude vijesti od mene, ne znam hoćete li poslati nekoga da me potraži jer me neće moći naći, ali znate... Tata, bojim se".

Transfer Sale vrijedan 17 miliona eura je bio najskuplji transfer za ovog engleskog premijerligaša, prenosi Marca.


(Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.