24.1.2019. 12:08
0
Ognjen Vranješ pred otkazom u Anderlechtu, prebačen u U21 tim
Nakon što se Ognjen Vranješ našao u centru seks-afere sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom, njegov klub Anderlecht dugo je razmišljao na koji način da ga sankcionira, prenosi Avaz Sport.

Piše: Haris Ahbabović

Prema pisanju medija u Belgiji, pomoćni trener Anderlechta Pär Zetterberg rekao je da nije isključeno da Vranješ uskoro napusti ovaj klub. 

- Donesena je odluka, Vranješ trenira s U-21 timom i razgovori između Anderlechta i njegovog agenta su uveliko u toku. Ne znam šta očekivati, to su ipak stvari o kojima brine sportski direktor Michael Verschueren - kazao je Zeterberg za "Het Laatste Nieuws".

U belgijskom klubu čine sve kako bi pronašli potencijalni klub koji bi mogao kupiti bh. reprezentativca. 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.