24.1.2019. 18:32
0
Fajić produžio ugovor s Veležom
Najbolji strijelac Veleža Nusmir Fajić danas je potpisao produženje ugovora do juna 2021. godine.

Drago mi je da sam uspio produžiti saradnju sa ovako velikim klubom, koji prije svega ima dugu tradiciju, bogatu historiju, kao i najbolje navijače. I pored mnogih ponuda koje sam imao u prijelaznom periodu, odlučio sam ostati u Mostaru da dam svoj doprinos povratku Veleža u Premijer ligu - rekao je Fajić.

Osim njega ugovor je produžio i kapiten Denis Zvonić. 

Direktor kluba Džemil Šoše nije krio zadovoljstvo nastavkom saradnje s kapitenom Zvonićem i golgeterom Fajićem.

- Kao što smo najavljivali da ćemo pokušati zadržati kostur ekipe, jako sam zadovoljan sa nastavkom saradnje sa dva vrlo bitna igrača. Posebno kada se uzme u obzir da su oba igrača imala veoma primamljive ponude iz inostranstva u prijelaznom roku, raduje činjenica da smo uspjeli dogovoriti nastavak saradnje - rekao je Šoše.

Nada se da će zadržati sve igrače, te uz nekoliko pojačanja napraviti respektabilnu ekipu koja će uspjeti u ovogodišnjem cilju, a to je povratak u Premijer ligu BiH, saopćeno je iz Veleža.


(Fena/Admir Oručević)

FajicVelez
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.