26.1.2019. 22:27
0
Milan i Napoli odigrali utakmicu bez golova
U okviru 21. kola Serije A na San Siru, Milan je ugostio Napoli u utakmici koja je završila nepopularnim rezultatom 0:0.

Iako je utakmica završena bez golova, obje ekipe su pokazivale želju za napadima, međutim nijedan od njih nije realizovan.

Patrick Cutrone je imao šansu na otvaranju susreta, međutim lopta je završila pored gola.

U završnici susreta, nešto konkretniji su bili gosti, ali nisu uspjeli postići golove iz šansi Zielinskog i Milika.

U posljednjim minutama susreta igrač Napolija Fabian Ruiz je zaradio isključenje, tako da su gosti utakmicu završili sa 10 igrača.

Remijem su obje ekipe ostale na pozicijama koje vode u Ligu prvaka, a Juventus polako već može početi slaviti titulu jer imaju velikih 8 bodova prednosti uz utakmicu manje ispred drugoplasiranog Napolija, prenosi SPort centar.

(Admir Oručević)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.