1.2.2019. 16:18
0
Drugi sastav Slobode pobijedio Budućnost iz Banovića
U šestoj pripremnoj utakmici tuzlanska Sloboda danas je na pomoćnom igralištu stadiona Tušanj pobijedila drugoligaša Budućnost iz Banovića rezultatom 2:0 (1:0).

Prvi gol postigao Seid Zukić u 17. minuti na asistenciju Borislava Terzića. 

Od mnoštva prilika u drugom poluvremenu Tuzlaci su iskoristili jednu. U 54. minuti sjajnim volej udarcem mrežu gostiju zatresao je Sabit Alispahić.

Šef stručnog štaba Zlatan Nalić danas je odmarao prvu postavu, s obzirom na to da su jučer imali iscrpljujuću utakmicu protiv Slobode iz Užica. Poluvrijeme je, i to vrlo dobro, branio rekonvalescent Azir Muminović, što je ohrabrujuće za mladog golmana mlade reprezentacije BiH. 

Neizvjesno je gdje će Sloboda nastaviti pripreme. Male su šanse da to bude Antalija, kako je prvobitno najavljeno, a sve se više spominje Međugorje gdje su izabranici Zlatana Nalića već boravili osam dana. 

Početni sastavi ekipa:

Sloboda: Muminović, Terzić, Alispahić S., Salihović, Salkić, Hodžić, Topuzović, Pirić, Musić, Ninković, Zukić.

Budućnost: Mujkić, Kovačević, Džinić, Mahmutovic, Smajlović, Mustafić, Čehajić, Berbić, Idrizović, Dedić, Čorhodžić.

(Alen Avdić)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.