5.2.2019. 9:22
0
Srceparajuće: Salin pas sjedi pored prozora i čega svog vlasnika da se vrati
Olupina aviona u kojem su se nalazili Emiliano Sala i pilot David Ibbotson pronađena je u nedjelju na dnu mora u Engleskom kanalu. Također, jučer je potvrđeno da se u avionu nalazi jedno tijelo, ali je i dalje nepoznato o kome se radi.

Nakon ovih tužnih vijesti, sestra Emiliana Sale objavila je emotivnu poruku na Instagramu i uz fotografiju mjesta gdje je pronađen avion napisala samo: "Uvijek ću te voljeti."

Koliko je ova tragedija potresla sve, najbolje oslikava još jedna srceparajuća fotografija.

Naime, jedan od prijatelja argentinskog nogometaša objavio je fotografiju iz njegove kuće. Na njoj se vidi Salin pas Nala kako sjedi pored prozora i čega svog vlasnika da se vrati. Nažalost, to neće dočekati, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.