5.2.2019. 21:17
0
Prijatelj Emiliana Sale: On nije želio da putuje taj dan, neko drugi je tako odlučio. Ta osoba je odgovorna, a ja imam dokaze
Emiliano Sala nije želio da se ukrca na avion, koji je nažalost nestao na letu između Nantesa i Cardiffa.

Ovo tvrdi njegov prijatelj Max Duarte, koji je ponudio i dokaz za to.

“Dopisivali smo se i napisao mi je da je umoran, kao i da tokom cijelog dana nije ni minut odmorio. Želio je da ostane u Nantesu da se nasapava. Bukvalno je napisao da ne želi da putuje tog dana, već da ostane i prespava”, rekao je Duarte.

Smatra da postoji krivac zbog kojeg je Emiliano Sala ušao u avion.

“Ako nije Emiliano želio da putuje, onda je neko drugi tako odlučio. Ta osoba je odgovorna. Ja imam poruke kao dokaze za priču. Ne mogu da spavam mirno od te večeri. Želim samo da se sazna ko ga je natjerao da putuje te večeri za Kardif”, istakao je Duarte.

Avion u kojem je bio Emiliano Sala nestao je u kanalu La Manche 22. januara.


Prije dva dana nađena je olupina, dok su juče tragači pronašli jedno tijelo, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.