14.2.2019. 11:06
0
Perišić zaprijetio Icardiju: Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, je li ti jasno?!
Franco Ordine, talijanski novinar, tvrdi da je Mauro Icardi ostao bez kapitenske trake zbog sukoba s Ivanom Perišićem, reprezentativcem Hrvatske, prenosi Avaz Sport pisanje medija u Italiji.

Piše: Haris Ahbabović

Icardijeva supruga i agentica Wanda Nara Icardi nedavno je u jednoj emisiji prokomentarisala da hrvatski nogometaš ima ličnih problema i da je to razlog zašto želi napustiti Inter.  

- Pregovaram s Marottom o novom Maurovom ugovoru i mogu vam reći da mi se direktor sviđa kao čovjek. Gospodin je i iskrena je osoba. Svi smo čuli da je tako komentirao i Perišićevu želju za odlaskom, otvoreno i iskreno. Želi mu pomoći da ode, ali mora misliti na Inter. Ne znam, možda iza te Perišićeve želje za odlaskom stoje i neki osobni problemi - izjavila je Wanda.

- Reci svojoj ženi da više nikad ne priča o meni na televiziji, je li ti jasno - poručio je Perišić Icardiju, kako navode italijanski mediji.

Budući da Perišić nije jedini igrač koji je u sukobu s Icardijem, čelnici Intera između Argentinca i ostatka ekipe izabrali su ekipu pa je Icardiju oduzeta kapitenska traka, a uskoro je i objavljena vijest da je izbačen iz prvog tima.

Podsjećanja radi, dugo vremena se pisalo da Icardi nije imao zapaženu ulogu u reprezentaciji Argentine zbog sukoba sa Messijem i pojedinim igračima Gauchosa.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.