16.2.2019. 15:01
0
Čelik u 'generalci' porazio komšije iz Viteza
Nogometaši Čelika porazili su u "generalci" pred nastavak sezone u Premijer ligi BiH na svom stadionu "Bilino polje" komšije iz Viteza s uvjerljivih 3:0 (2:0).
Strijelci za Čelik bili su Anel Dedić iz slobodnog udarca u 23. minuti, a samo minut kasnije iz peterca je loptu u mrežu gostiju proslijedio i Haris Dilaver za 2:0, što je bio i konačan rezultat prvog poluvremena. Na konačnih 3:0 u 76. minuti povisio je Ševko Okić.

Susret je na početku obilovao i grubostima, a poslije jednog takvog starta nogometaša federalnog ligaša Viteza, već u 1. minuti, zbog povrede je igru morao napustio domaći veznjak Nermin Jamak.

Strasti su se ponovo intenzivirale u 7. minuti, kada je grubo fauliran te na zemlji ostao ležati i mladi Harun Vardo, koji je upravo i zamijenio povrijeđenog Jamaka.

Nakon ponovnog naguravanja, treneri oba tima povukli su igrače do klupa za rezervne igrače, a meč je nastavljen nakon četverominutnog prekida. To je dalo rezultata pa je u nastavku na terenu sve bilo vrlo korektno.

(Fena/Alen Avdić)
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.