16.2.2019. 16:46
0
"Preporučujem Messiju da ostane u krevetu"
Trener Valladolida Sergio Gonzalez je na konferenciji za novinare pred gostovanje Barceloni u 24. kolu La Lige sa humorom prokomentisao informaciju da bi Katalonci mogli da pruže odmor lideru tima Lionelu Messiju.

“Nadam se da će Messi pružiti odmor. Ako Lionel treba da se odmori, preporučujem mu da ostane u krevetu. Siguran sam da mu je veoma udobno. Ako i drugi Barcelona igrači žele da se opuste, morate im to i omogućiti. Tu nema nikakvih problema", rekao je Gonzalez.

Utakmica između Barcelone i Valladolida na programu je u subotu u 20:45 sati na Camp Nou, prenosi Sport Klub.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.