12.3.2019. 12:24
0
Dinamo Zagreb do sada zaradio oko 17 miliona eura
Osim na travnjaku, hrvatski nogometni prvak Dinama sjajno gura i na financijskom planu. 'Modri' su ove sezone u kvalifikacijama Lige prvaka, te u Europskoj ligi zaradili oko 17 milijuna eura.

Dinamo je za nastup u kvalifikacijama Lige prvaka, gdje je dogurao do završne runde u kojoj je ispao od Young Boysa, zaradio osam milijuna eura.

Svoj put je nastavio u Europskoj ligi, a za plasman u jednu od skupina dobio je 2.9 milijuna eura, navodi Hina.

Za svaku od četiri pobjede u skupini zaradio je po 570.000 eura, a za svaki od dva remija po 190.000 eura.

Za osvajanje prvog mjesta u skupini zagrebački klub dobio je još milijun eura, a pola milijuna eura za nastup u 16-ini finala.

Plasman u osminu finala donio je u klupsku blagajnu još 1.1 milijuna eura.

Plasman u četvrtfinale donio bi još 1.5 milijuna eura. Polufinale donosi 2.4 milijuna eura, finale 4.5 milijuna, a naslov pobjednika Europske lige dodatnih 8.5 milijuna eura.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.