14.3.2019. 9:05
0
Kako je Messi nahvalio Ronalda nakon utakmice protiv Atletica: Cristiano Ronaldo je imao čarobnu noć!
Leo Messi sinoć je postigao dva gola i visokoj pobjedi Barcelone nad Lyonom u osmini finala Lige prvaka.

Piše: Haris Ahbabović

Naime, u utorak je Ronaldo zabio hat-trcik i sam pobijedio Atletico Madrid, dok je Messi sinoć protiv Lyona upisao po dva gola i dvije asistencije.

Žrijeb je na rasporedu sutra, a postoje šanse da se upravo ova dva suparnika sastanu u četvrtfinalu. Messi je dao sinoć svoj komentar na sjajnu igru Portugalca.

- To što su Juventus i Ronaldo napravili je impresivno. Mislio sam da će im biti puno teže, ali Ronaldo je imao čarobnu noć i zabio je tri gola - rekao je Messi.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.