14.3.2019. 10:06
0
Robert Lewandowski za poraz od Liverpoola okrivio previše defanzivnu taktiku Nike Kovača
Nakon eliminacije Bayerna u osmini finala Lige šampiona, vrlo je izvjesno da Niko Kovač možda od ljeta više neće biti trener Bavaraca.

Piše: Haris Ahbabović

A s obzirom na izjavu Roberta Lewandowskog, nije nemoguće očekivati transfer Poljaka, mada je bliži odlasku trener Niko Kovač, koga je najbolji strijelac Bayerna indirektno prozvao za poraz od Liveroola, prenosi Avaz Sport.

Lwandowski je poručio da je krivac za poraz od Redsa bila previše defanzivna taktika koju je postavio hrvatski trener.

- U prvoj utakmici nismo dovoljno rizikovali i napadali kako bismo pokušali da postignemo gol. Sada, također, nismo dovoljno napadali i pokušavali postići gol zbog čega nismo imali mnogo prilika i to je bio najveći problem. Igrali smo kod kuće, ali nismo igrali svoju igru i zbog toga nas je Liverpool pobijedio. Nisam sretan, ljut sam jer smo morali da budemo bolji, a nismo - rekao je Poljak.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.