23.3.2019. 11:00
2
Čovjek koji je "tukao" Grke poslao poruku narodu BiH: Želim sreću bh. reprezentaciji i vama želim sve najbolje!
FOTO: NSBiH
Nekadašnji pomoćnik u stručnom štabu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i pomoćnik bivšeg selektora BiH Meše Baždarevića, Stephane Gilli, poželio je sreću našim fudbalerima pred početak kvalifikacija za Euro 2020. godine.

Piše: Haris Ahbabović

Pred utakmicu protiv Armenije poslao je posebnu poruku putem društvenih mreža reprezentaciji BiH, ali i stanovnicima naše zemlje.

- Želim sreću cijelom bh. timu za ove kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Također, sve najbolje želim narodu Bosne i Hercegovine. Sretno - poručio je Francuz.

Podsjećanja radi, Gilli je u centar javnosti dospio nakon utakmice BiH i Grčke u Zenici kada su se sukobili fudbaleri jednog i drugog tima. Gilli je tada, najstojeći da razvadi fudbalere, udario jednog igrača reprezentacije i tako mu izbio zub. Gilli je ubrzo nakon toga otišao sa klupe A reprezentacije BiH.

2
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.