23.3.2019. 18:30
0
Roma neće progledati kroz prste: Zbog sukoba s El Shaarawyjem, Dijamant će biti kažnjen
"Corriere dello Sport" u petak je na svojoj naslovnici u prvi plan istakao sukob koji se desio na poluvremenu meča između Rome i SPAL-a, u kojem su glavni akteri bili Edin Džeko i Stephan El Shaarawy.

Italijanski mediji prenose da su u rimskom klubu pokušali zataškati događaj, ali nisu uspjeli. Zbog svega je rukovodstvo Rome sada primorano kazniti aktere ovog događaja i, prema svemu sudeći, deblji kraj će izvući bh. reprezentativac.

"Football Italia" objavila je da će Roma kazniti Džeku neigranjem u velikom derbiju protiv Napolija te bi Dijamant meč mogao gledati s klupe za rezervne igrače.

"Corriere dello Sport" piše da Claudio Ranieri ima zadatak da vrati disciplinu u ekipu te da mjesto u ekipi riskira Džeko.

Ranijeri je na tom meču da bi smirio tenzije na poluvremenu iz igre izveo El Shaarawyja. Zbog svih ovih dešavanja, Džeko bi naljeto mogao napustiti "Vučicu". 


(Admir Oručević)

Edin Dzeko
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.