24.3.2019. 15:45
0
Nakon prvog kola kvalifikacija: Sjajna statistika bh. reprezentativca
Reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je na stadionu Grbavica savladala Armeniju rezultatom 2:1. Bila je to večer posljednjih utakmica 1. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

U ovom kolu “slobodne” su bile selekcije Kosova, Njemačke, Srbije, Danske i Velsa, a već nas večeras očekuju utakmice 2. kola.

U prvom kolu odigrano je 25 utakmica, a među svim igračima koji su igrali ove utakmice najviše tačnih dodavanja imao je bh. reprezentativac Ermin Zukanović (32) koji je precizno dodao loptu čak 115 puta. Iza njega je talijanski fudbaler Marco Verratti (110) kojeg prate sjajni Paul Pogba (107), Ivan Rakitić (105), Jorginho (105)…


(Patria / Lejla Trle) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.