24.3.2019. 17:25
1
Drama na Otoci: Olimpik stigao 0:2 protiv Veleža, trener Olimpika pogođen tvrdim predmetom, Nermin Nikšić se posvađao sa policijom
Danas je na Otoci odigrana derbi utakmica 19. kola Prve lige FBiH između Olimpika i Veleža, a utakmica je okončana bez pobjednika (2:2).

Piše: Haris Ahbabović

U pitanju je direktni okršaj za ulazak u Premijer ligu BiH, a izvjesno je sada da su Rođeni najveći favoriti za ulazak u Premijer ligu nakon ove utakmice.

Na Otoci je bio prisutan ogroman broj navijača Veleža, a na tribinama je viđen i prvi čovjek SDP-a, Nermin Nikšić, koji se po ulasku na stadion verbalno sukobio sa policajcima koji su legitimisali navijače iz Mostara.

Behram je u 24. minuti doveo Velež u vodstvo nakon greške golmana Olimpika, a poklon golmana domaćih nešto kasnije je iskoristio Fajić za 0:2.

Osmanović je smanjio sa penala na 1:2, a onda je Radovac u sudijskoj nadoknadi utakmice postigao gol za konačnih 2:2.

Nakon izjednačujućeg gola domaćih, trener Olimpika pogođen je flašom sa tribine na kojoj su se nalazili navijači Veleža

Nakon 19 odigranih kola u Prvoj ligi FBiH, Velež vodi sa 46 poena, dok je Olimpik na drugoj poziciji sa 42 boda.

1
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.