30.3.2019. 17:55
0
Grad Sarajevo finansijski podržao FK Željezničar
Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka i direktor FK „Željezničar“ Mirsad Šiljak potpisali su ugovor o finansijskoj podršci klubu koji je učinio tako puno na promociji našeg grada i države BiH.

„Grad Sarajevo nastavlja podržavati istaknute sportske kolektive, sa posebnim akcentom na izgradnju sportske infrastrukture i stvaranja uvjeta u cilju razvoja ogromnih potencijala i postizanja što boljih rezultata.Vjerujem da će ova finansijska podrška našem „Željezničaru“, klubu svijetle prošlosti i izuzetnih sportskih rezultata, biti od velike koristi“, istaknuo je Skaka.

Gradonačelnik je podsjetio da je Grad Sarajevo prošle godine sa 200.000 KM podržao izgradnju novog travnatog terena na Stadionu Grbavica, čime su stvoreni uvjeti za odigravanje međunarodnih klupskih i utakmica nogometne reprezentacije BiH.

Direktor Šiljak zahvalio je Gradu Sarajevu i gradonačelniku Skaki na podršci.


(Patria/Admir Oručević)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.