8.4.2019. 15:38
0
Na Facebooku se pojavila navodna konverzacija Denija Simeunovića i Stefana Bulića: Sve su dogovorili, biće 2:0 u prvom poluvremenu, trener mi kaže da ne smijem igrati
Facebook
Facebook
Ne stišava se bura oko borbe za ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Naime, Velež i Olimpik se grčevito bore za osvajanje Prve lige FBiH, a ta borba stigla je do usijanja nakon što je Olimpik sada došao na samo bod zaostatka u odnosu na Velež.

Piše: Haris Ahbabović

Uduženje građana “Mostarski Rođeni”, koje važi za udruženje najvatrenijih i najstarijih navijača Veleža, na svojoj Facebook stranici objavilo je navodnu konverzaciju između Denija Simeunovića, igrača Metalleghea, i Stefana Bulića iz Mostara, a tiče se utakmice Metalleghea i Olimpika.

“Ovako se postaje prvak u državi gdje vlada kriminal i korupcija”, napisali su uz priložene fotografije.

Podsjećanja radi, Velež je poražen od Zvijezde u Gradačcu u posljednjem kolu Prve lige FBiH, dok je Olimpik lako pobijedio Metalleghe i sada se približio Veležu na samo bod zaostatka. U nastavku pogledajte šta je UG "Mostarski rođeni" objavilo na Facebooku.


0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.