8.4.2019. 18:54
0
Fair Play liga piše nevjerovatne životne priče: Adnan i njegova Mahira nisu ni sanjali šta im se "sprema" na dan finala
Jučer je okončana još jedna sezona u Fair Play ligi, zanimljivom i humanom sportskom projektu o kojem je svojevremeno pisao i Source.ba portal.

Piše: Haris Ahbabović

Pobjednik Fair Play lige za sezonu 2018/19. je ekipa Zamm mC, koja je u finalu savladala ekipu Tempa.

Da Fair Play liga, kao i svake sezone do sada, piše nevjerovatne ljudske priče potrudili su se brojni učesnici ovog takmičenja, te ljudi okupljeni oko ovog sjajnog projekta. 

Naime, Fair Play liga je ove sezone odlučila da iznenadi Adnana Delića i njegovu suprugu Mahiru sjajnim poklonom koji podrazumijeva odlazak na hadždž bračnog para Delić. Međutim, da stvar bude još zanimljivija, Delići uopće nisu znali šta im se "sprema" posljednjeg takmičarskog dana Fair Play lige.

Podsjećanja radi, predsjednik Udruženja "Fair Play" i jedan od glavnih pokretača cijelog ovog projekta, Adnan Delić, govorio je u dva navrata za Source.ba portal o samom takmičenju, njegovom humanitarno-sportskom karakteru, kao i humanitarnim akcijama koje, zajedno sa svojim prijateljima i poznanicima, organizuje kako bi se pomoglo ljudima koji žive u Podrinju, tačnije kako bi se pomoglo povratnicima podrinjskog kraja.

Kada je voditelj programa prozvao Adnana Delića da uruči poklon, Adnan prvo nije znao da će poklon primiti upravo njegova supruga, ali što je najzanimljivije u cijeloj priči, porodica Delić nije ni sanjala o kakvom se poklonu radi.

Ovaj emotivni trenutak zabilježen je video kamerom, pa u nastavku pogledajte o čemu se tačno radi.

Video: Amir Herić / Facebook

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.