10.4.2019. 11:55
0
Pjanić oduševio navijača Juventusa: On je divna osoba, veliki čovjek
Miralem Pjanić jedan je od najboljih veznih igrača Evrope. Reprezentativac BiH te zvijezda Juventusa danas je ambasador UNICEF-a za Italiju i imao je zadatak ugostiti jednog od donatora koji su sakupili gotovo 50 hiljada eura.

Sretnik je na kraju bio veliki navijač Juventusa Kristijan Manćin (Kristian Mancin), koji je, zahvaljujući donaciji, zaradio druženje s Pjanićem. 

Kristijan je s kćerkom Sofijom (Sophia) bio na utakmici protiv Milana u kojoj je Pjanić asistirao za pobjedu (2:1), a nakon utakmice je nastavio druženje s Pjanićem na večeri.

- Nisam vjerovao kad su mi javili da sam dobitnik nagrade. Bilo je nevjerovatno gledati utakmice iz Pjanićeve VIP lože i izaći na večeru s njim. On je divna osoba, veliki čovjek. Ispunio mi se san -  rekao je Kristijan.

Oni koji su imali nešto manje sreće u izvlačenju od Kristijana, dobili su potpisane lopte, postere i majice reprezentativca BiH, piše Index hr.

(Alen Avdić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.