16.4.2019. 11:11
0
Stravična povreda: Golmanu pukla noga na dva mjesta, sudija i igrači plakali na terenu
Golman reprezentacije Senegala Khadim Ndiaye zadobio je dvostruki prijelom noge na utakmici afričke Lige prvaka između njegove Horoje i Casablance.

Piše: Haris Ahbabović

Udario ga je njegov igrač koji je išao klizeći na loptu, a noga nesretnog Khadima pukla je na dva mjesta. Protivnici su zabili gol jer nisu znali šta se dogodilo pa je nastao muk na stadionu, prenosi Avaz Sport.

Sudija je prekinuo utakmicu kad je vidio o čemu je riječ i počeo plakati. Strašna ozljeda šokirala je baš sve na terenu, igrači su se hvatali za glave i završavali u suzama.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.