19.4.2019. 8:39
0
Navijač Manchester Cityja napustio Etihad ubijeđen da se njegov tim plasirao u polufinale Lige prvaka
Man. City je postigao peti gol protiv Tottenhama u sudijskoj nadoknadi, ali je gol poništen zbog ofsajda nakon pregledavanja VAR-a.

Piše: Haris Ahbabović

Jedan navijač je odmah nakon gola istrčao van da kasnije ne bude u gužvi, a ispred stadiona je naletio na reportera koju mu je podijelio tužne vijesti da je njegov klub ipak ispao i da je peti gol poništen.

Kada je novinar rekao kako su svi razočarani, navijač je upitao zbog čega bi trebao biti razočaran, a onda je saznao da je njegov tim pobijedio ipak sa 4:3, što nije bilo dovoljno da se Manchester City plasira u polufinale.

Njegovu reakciju pogledajte OVDJE.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.