6.5.2019. 16:32
0
Jose Mourinho dobio dobru finansijsku ponudu od bivšeg evropskog prvaka
Uprava fudbalskog kluba Celtic poslala je ponudu za posao portugalskom treneru Joseu Mourinhu, prenijeli su danas britanski mediji.

Mourinho je bez posla otkako je u decembru dobio otkaz u Manchester Unitedu, a od tada je radio kao stručni konsultant na pojedinim televizijama. Daily Mail prenio je da je uprava Celtica poslala dobru finansijsku ponudu Mourinhu, koji je tri puta osvajao Premier ligu, piše “Scsport“.

Mourinho ozbiljno razmišlja o narednom angažmanu, kao i tome da li bi mogao da napravi dobar rezultat sa Celticom u Ligi šampiona.

Bivšem treneru Chelseaja, Real Madrida i Intera navodno su stigle ponude Rome i Lyona.

Roma mu je navodno ponudila trogodišnji ugovor za povratak u Seriju A, gdje je osvojio titulu sa Interom.

Celtic je ove sezone osvojio osmu uzastopnu šampionsku titulu u Škotskoj. Ekipu predvodi privremeni trener Neil Lennon, koji je rekao da i ne razmišlja mnogo o nastavku saradnje.

“Došao sam da obavim posao i to sam uradio. Nisam tražio posao, od mene su tražili da dođem kao privremeni trener”, rekao je Lennon, a prenosi Beta.


(Admir Oručević)

Mourinho
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.