20.5.2019. 10:33
0
Bale odgovorio Zidaneu
Francuski stručnjak na klupi Real Madrida Zinedine Zidane je u više navrata nagovijestio kako će Gareth Bale napustiti Madrid.

U posljednjih par mečeva povratnik na klupu ‘Kraljeva’ doslovno “ponižava” Balea ostavljanjem na klupi za rezervne igrače. Ni Velšanin ne ostaje dužan s obzirom da sa smijehom prati svaki poraz tima.

Osim Zidanea i navijači priželjkuju da će Bale napustiti klub jer je više povrijeđen nego spreman za igru.

Međutim, Bale je nakon meča sve šokirao svojom izjavom i uslovima u kojima će jedino napustiti Santiago Bernabeu.

“Imam još tri godine u svom ugovoru. Ako žele da idem morat će mi platiti 17 miliona eura po sezoni, a ako ne žele dati novac onda ću ostati ovdije i igrat ću golf u naredne tri godine” – kazao je Bale, prenose strani mediji.

Ovom izjavom je vjerovatno zatvorio vrata mnogih ozbiljnijih klubova koji su planirali da pregovaraju o njegovom transferu jer su naučili na primjeru Real Madrida.

Bale je uspio da osvoji čak četiri titule Lige prvaka, ali je zbog brojnih povreda proveo više vremena na klupi ili tribinama, a na kraju saradnje želi napraviti velike probleme Real Madridu.


(Admir Oručević)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.