25.5.2019. 19:30
0
Čelik i Široki ponovo remizirali u Zenici
Derbi posljednjeg, 33. kola BHT Premijer nogometne lige Bosne i Hercegovine na Bilinom polju između domaćina Čelika i Širokog Brijega okončan je rezultatom 1:1 (1:1).

Čelik je ovim rezultatom sezonu završio kao sedmi i sa 43 boda, koliko ima Mladost iz Doboja kod Kaknja, koja je zbog bolje ukupne gol-razlike i boljeg omjera u međusobnim duelima završila ispred njih. Široki je s 54 boda ostao treći. 

U otvorenom meču s obje strane, gosti su danas bili poveli već u 8. minuti, a strijelac je sa oko 10 metara iskosa sa lijeve strane bio Mato Stanić. Njega je bio uposlio Josip Kvesić.

Čelik je poravnao u 20. minuti, kada je na ubacivanje Ljubiše Pecelja precizan glavom sa oko šest metara bio Haris Dilaver.

U drugom poluvremenu nije bilo tako izglednih prilika kao u prvom pa je ova utakmica okončana rezultatom 1:1, koliko je bilo i u jesen prošle godine, u njihovom prvom međusobnom duelu na Bilinom polju.





(FENA / Lejla Trle) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.