28.5.2019. 16:18
0
Klopp odgovorio Guardioli na izjave o razlici između Premier lige i Lige prvaka: Tako govori jer već duže vrijeme nije bio u finalu Lige prvaka
Liverpool nije uspio osvojiti Premier ligu, ali imat će priliku sezonu završiti naslovom Lige prvaka. Za koju je, usput, Pep Guardiola rekao da je lakše osvojiti nego englesko prvenstvo.

- Da, čuo sam za tu izjavu. Pep mora tako govoriti jer već duže vrijeme nije stigao do finala Lige prvaka - rekao je Jurgen Klopp.

Da ne bude zabune, sve u prijateljskom tonu ,jer su Klopp i Guardiola u dobrim odnosima.

- On je odličan menadžer, zaslužuje sve pohvale. Mi smo pokušali osvojiti Premijer ligu, nismo uspjeli. Bili su bolji od nas i to je to. Imamo novu šansu za nešto veliko u Madridu - rekao je njemački stručnjak. 

A ondje su dospjeli "Redsi" nakon čudesnog pothvata u polufinalu.

- Ta utakmica protiv Barcelone bila je najbolja koju sam gledao. Da smo dobili samo 2:0 ili 3:0, to bi, također, bilo sjajno dostignuće, a ovako... - zaključio je Klopp, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić) 

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.