2.6.2019. 18:13
0
Evo šta je Guardiola rekao Kloppu kada ga je nazvao na telefon nakon finala Lige prvaka
Jedna od prvih osoba koja je putem telefona čestitala Jurgenu Kloppu na tituli prvaka Evrope bio je njegov kolega iz Man. Cityja, Pep Guardiola.

Piše: Haris Ahbabović

- Obećali smo jedan drugom da ćemo se i naredne sezone tjerati do kraja. Napast ćemo sve što možemo i vidjet ćemo šta ćemo uraditi. Osvajanje 97 bodova u Premier ligi i pehar Lige prvaka su nevjerovatno dostignuće. Sada kada smo napokon nešto osvojili, nastavit ćemo dalje. Još ćemo osvajati - rekao je Pep Kloppu u telefonskom razgovoru.

Upravo te riječi su donekle razbile sve špekulacije da Guardiola napušta Etihad, te najvjerovatnije ostaje u Manchesteru.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.