7.6.2019. 22:10
3
Srbijanski mediji o dočeku u Ukrajini: Ovo su nam radili samo Hrvati i Albanci. Ukrajinci izviždali himnu Srbije i skandirali - Ruska k..va
Navijači fudbalske reprezentacije Ukrajine izviždali su večeras himnu Srbije uoči utakmice dvije selekcije u Lvivu. u kvalifikacijama za EURO 2020.

Također, navijači su skandirali uvredljivu poruku: Ruska k..... a na tribinama je viđena i zastava Hrvatske, a pred početak meča u samom centru Lviva održan je i ''ukrajinsko-hrvatski'' marš, piše Kurir.

Tokom dva dana boravka srpskog tima u Ukrajini, nije bilo incidenata, ali je obezbeđenje bilo pojačano.

Podsjetmo, takav doček imali smo samo u Hrvatskoj i Albaniji na mečevima prethodnih kvalifikacionih ciklusa, ali se čini da ovo na igrače nije mnogo uticalo, navikli su da igraju u "vrućem" ambijentu, usput se sve i na ovim prozivkama završilo, navodi ovaj portal.





(Lejla Trle) 


3
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.