8.6.2019. 20:20
1
Tumbaković odbio prijedlog da ostane selektor, ali da ne vodi mečeve sa Kosovom
Ljubiša Tumbaković odbio je prijedlog predsjednika Fudbalskog saveza Crne Gore Dejana Savićevića da ne vodi mečeve protiv Kosova u Podgorici i Prištini, ali da ostane na mjestu selektora našeg nacionalnog tima, prenosi Sport Klub.

Na sastanku sa Savićevićem pored Tumbakovića bili su prisutni naši reprezentativci, koji su rođeni u Srbiji, Filip Stojković, Mirko Ivanić, Adam Marušić, Vukan Savićević i Marko Simić.

Razlozi zbog kojih je došlo do ove situacije su pritisci pojedinaca iz Srbije da pomenuti fudbaleri ne igraju protiv Kosova jer bi na taj način priznali tu državu.

Tumbaković je naglasio da je visokomoralna osoba i profesionalac i da ne može da ostavi ekipu na cjedilu, a da se potom vrati na klupu, prenosi CDM. 

Izvjesno je da večeras za tim neće konkurisati tandem iz Crvene zvezde, Ivanić-Stojković, a da na klupi pored Tumbakovića neće biti ni Aleksandra Jankovića.

Ekipu će sa klupe večeras voditi Dragoje Leković i Miodrag Džudović.

Utakmica počinje u 20.45.



(Lejla Trle) 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.