24.6.2019. 16:23
1
Sud u Lozani dao nadu "Plavima"
FK Željezničar obavijestio je navijače, simpatizere i cjelokupnu javnost da je danas zaprimio potvrdu o prijemu žalbe od Suda za sportsku arbitražu.

FK Željezničar je 17. juna uputio je žalbu prema Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani zbog Odluka tijela Nogometnog/Fudbalskog Saveza Bosne i Hercegovine povodom neizdavanja licence za nastup u takmičenjima pod okriljem UEFA-e u sezoni 2019/2020.

CAS je pozitivno potvrdio prijem žalbe koja je dostavljena u roku, te zatražio dodatnu dokumentaciju koju će FK Željezničar u naredna tri dana dostaviti. 

To je dalo nadu "Plavima" da će spor biti riješen u njihovu korist, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.