27.6.2019. 9:30
0
Klasa je vječna: Pogledajte spektakularnu golčinu Rooneya
DC United je rano jutros po našem vremenu savladao Orlando City minimalnim rezultatom 1:0 a jedini pogodak zabio je fenomenalni Wayne Rooney.

Bivši napadač Evertona i Manchester Uniteda pokazao je još jednom da je klasa vječna kada je zabio spektakularnu golčinu o kojoj bruje SAD ali i Evropa.

Rooney je u 10. minuti susreta sa svoje polovine uočio kako na golu ne stoji golman Rowe i raspalio prepoznatljivu raketu koja je završila u golu i postavila konačan rezultat.

Ovim trijumfom je DC United došao na treće mjesto na tabeli, a u prilogu možete pogledati da Rooney u nogama još uvijek ima snagu i moć od prije par sezona.



(Admir Oručević)
 
RooneySAD
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.