27.6.2019. 11:21
1
''PL BiH nije bila regularna, nismo se mogli nositi sa onima koji su kupovali utakmice i završavali prvenstvo''
Predsjednik FK Krupa Draško Ilić je u razgovoru za Mondo govorio o prethodnoj sezoni u kojoj je Krupa ispala iz Premijer lige Bosne i Hercegovine

Prvi čovjek prvoligaša iz Republike Srpske je rekao da Premijer liga Bosne i Hercegovine nije bila regularna i da njegov klub nije bio u stanju da se nosi sa onima koji su kupovali utakmice.

- Premijer liga BiH nije bila onakva kakvu smo očekivali. Ni regularna, ni poštena, u bilo kom segmentu. Doživjeli smo ogromne pritiske koje nismo mogli podnijeti od raznih klubova, rekao je Ilić i dodao:

- Mi smo klub koji je ponikao trudom i radom, rastao iz godine u godinu i nismo bili u stanju da se nosimo sa onima koji su kupovali utakmice i završavaju prvenstvo na samo njima pošten način. Ali, to je iza nas. Ostaje žal za izgubljenim bodovima zbog sudijskih odluka. Ostali smo bez nekoliko bodova, sudije su naknadno kažnjene, ali mi smo danas tu gdje jesmo.


(Admir Oručević)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.