3.7.2019. 22:42
0
Ćorić: Kairat igra dobar nogomet, bit će teško
NK Široki Brijeg priprema se za europski susret protiv kazahstanskog FC Kairata, a pomoćni trener Širokog Denis Ćorić ističe kako je kazahstanska momčad dosta opasna.

 "Napadački igraju i kući i u gostima, napadaju dosta po bokovima, a zadnji red izlazi dosta visoko kad napadaju", kazao je Ćorić. 

 Napadači ove momčadi Aderinsola Eseola i Bauyrzhan Islamkhan zaista su odlični, ocijenio je pomoćni trener Širokog, dodavši kako je pratio derbi Astane i Kairata u kojoj su protivnici Širokog slavili (0:2). 

 Ustvrdio je kako Širokobriježane čeka ozbiljan test s obzirom na to da Kairat igra dobar i otvoren nogomet. 

 Prvi dvoboj ovih momčadi na rasporedu je u četvrtak, 11. srpnja, na stadionu Pecara od 21 sat. 

 Prije europskog nastupa, momčad Goce Sedloskog očekuje prijateljski ogled sa Željezničarom, također na Pecari, sutra u 20.30 sati.

 Ove godine, osim Širokog, boje BiH u Europi brane Radnik, Zrinjski i Sarajevo. 

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.