15.7.2019. 12:29
0
Pogledajte kako su igrači Barcelone dočekali Griezmanna na njegovom prvom treningu
Antoine Griezmann veliko pojačanje Barcelone u ljetnom prelaznom roku u razgovoru za klupsku internet stranicu naglasio je da je na Camp Nou došao kako bi osvojio sve moguće trofeje.

Veoma sam sretan i uzbuđen, jedva čekam da počnem raditi sa timom. Ovdje imam nove izazove, nove ciljeve, nadam se da ću ih ostvariti. Cilj je osvojiti sve, uključujući Kup kralja, La Ligu i Ligu šampiona. Razgovarao sam sa sunarodnjacima Samuelom Umtitijem i Ousmaneom Dembeleom, želim se zabavljati zajedno s njima. Htio sam doći ovamo i moja me porodica podržala- kazao je između ostalog Griezmann nakon što je i zvanično predstavljen kao novi igrač Barcelopne.

Francuski reprezetativac odradio je danas prvi trening u svom novom timu sa novim saigračima. 

U priloženom videu pogledajte kako je to izgledalo.





(Admir Oručević)

 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.