27.7.2019. 21:06
0
Ozil prije pet mjeseci: Koga bih htio uz sebe u tuči? Kolašinca!
Prije pet mjeseci Ozil i Aubamejang dali su ležerni intervju za klupsku TV, a na pitanje koga bi htjeli uz sebe ako bi se našli u tuči obojica su bez imalo razmišljanja najprije rekli, a onda i napisali: Seda Kolašinca

Prije dva dana Arsenalovi su fudbaleri Mesut Ozil i Sead Kolašinac bili žrtve napada koji je mogao završiti tragedijom. Pokušaj napada/pljačke razbojnika na motoru koji su anonimnost štitili ne skidajući motociklističke kacige.

Nijemac je pobjegao, Kolašinac se maknuo, ali kad mu je puknuo film goloruk je stao u svoju i odbranu saigrača/prijatelja! Na prvu se mislilo da je meta bio Ozil, ali dan kasnije stvari su se počeli razjašnjavati i izgleda da su napadači tražili Kolašinca, a dobili su daleko više nego što su se nadali.

Ispada da je Ozil, a zajedno s njim i Arsenalov napadač Pierre-Emerick Aubameyang, bio itekako u pravu kada je kroz smijeh u jednom ležernom intervjuu za klupsku televiziju odgovarao na pitanje 'Kad bi se našli u fizičkom obračunu, u tuči... Kojeg bi od suigrača htjeli uz vas"?

I Özil i Aubameyang odgovorili su, naravno: Seju. Kolašinca! Manje od pet i po mjeseci kasnije Ozilu se u daleko težem obliku dogodilo ono što je Arsenalova novinarka pitala u šali i odonda zahvaljuje nebesima što je baš Sejo bio uz njega.

Sead Kolašinac je, naravno i 100 odsto zasluženo, junak godine i to posebno u očima navijača Arsenala koji glasno i javno predlažu da se 'Topniku' koji je štiteći sebe i saigrača goloruk stao pred noževima naoružane razbojnike, momentalno na lijevi rukav stavi traka i ukaže čast da bude Arsenalov kapiten, prenose Nezavisne.

Pogledajte i usmeni i pismeni odgovor Arsenalovog dvojca od time-codea 5:45 na videu.


(Amila Alijagić)

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.