6.8.2019. 11:22
0
Novi detalji oko navodnog odlaska Edina Džeke: Šta je odlučeno nakon sastanka njegovog menadžera i čelnika Intera?
Naime, Roma i dalje ne odustaje od 20 miliona eura koliko traži za svog napadača, a prema posljednjim informacijama, Inter je pristao platiti tu cijenu.

Beppe Marotta i Piero Ausilio su odlučili povisiti ponudu za 33-godišnjeg napadača koji je glavna meta Antonija Contea od početka prelaznog roka.

Džekin agent Silvano Martina jučer je boravio u Milanu, te je potvrđeno da su pregovori u krucijalnoj fazi. Inter je dogovorio lične uslove sa Dijamantom, no Romini zahtjevi su bili previsoki.

Ipak, sve se sada promijenilo, pa će prema posljednjim informacijama Dijamant predvoditi napad milanskog sastava sljedeće sezone.

Džeko je prethodne sezone postigao 14 golova u svim takmičenjima, a Vučica je sezonu okončala na šestoj poziciji, te je došla do šesnaestine finala Lige prvaka.

Dodajmo da je nekadašnji napadač Manchester Cityja ubilježio dvije asistencije u pobjedi Rome protiv Lillea rezultatom 3:2, prenosi S1.


(Admir Oručević

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.