10.8.2019. 20:30
4
Navijači Čelika staklenim bocama gađali Amara Osima
U Zenici se igra veliki derbi 4. kola Premijer lige BiH između Čelika i Željezničara.

Ipak, utakmica je prekinuta nekoliko minuta nakon vodstva Željezničara, pošto su domaći navijači flašama i predmetima gađali trenera gostiju, Amara Osima.

Nakon bakljade domaćih navijača, te ubacivanja raznih predmeta na teren, posebno prema klupi Željezničara, sudija je odlučio da pošalje igrače u svlačionicu.

Poslije upozorenja navijačima Čelika i pauze od 10 minuta, utakmica je nastavljena. S obzirom na staklene boce koje su letjele prema klupi gostiju, nejasno je kako je moguće da je obezbjeđenju na Bilinom polju ovo promaklo, te su staklene boce sa alkoholom unesene na tribine.

4
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.