15.8.2019. 8:36
0
Kako da ga ne volite: Jurgen Klopp odglumio Rockyja Balbou nakon pobjede protiv Chelseaja
Fudbaleri Liverpoola osvojio su UEFA-in Superkup, nakon što su sinoć u Istanbulu pobijedili Chelsea nakon boljeg izvođenja penala.

Piše: Haris Ahbabović

Utakmica je okončana rezultatom 2:2, tačnije u regularnih 90 minuta je bilo 1:1, a u produžecima smo vidjeli još dva gola.

Poveli su Plavci preko Girouda u 36. minuti, ali je izjednačenje stiglo na otvaranju drugog poluvremena kada je Mane pogodio gol Kepe. Liverpoool je potom poveo preko Manea u 95. minuti, a konačnih 2:2 postavlja Jorginho sa bijele tačke u 101. minuti.

Redsi su slavili na penale sa 5:4.

Zanimljivo je bilo nakon utakmice, kada je vidno raspoloženi menadžer Liverpoola, Jurgen Klopp, hvalio svoje fudbalere, a posebno je hvalio rezervnog golmana Redsa, Adriana, koji je sjajno sinoć branio.

Podsjećanja radi, Adrian je kao slobodan igrač stigao na Anfield tokom ovog ljeta, a prilika mu se ukazala već na startu sezone, pošto se Alisson povrijedio.

0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.