24.8.2019. 22:08
0
Povratak Željezničara za remi na Pecari
Fudbaleri Željezničara su u okviru 6. kola BH Telecom Premijer lige BiH remizirali sa Širokim Brijegom 3:3.

Domaći su poveli već u drugoj minuti. Ubačaj sa desne strane iskoristio je Ivan Enin koji je ostao sam pred golom Željezničara i zatresao mrežu. Ipak, samo četiri minuta kasnije, Željezničar preko  Krpića stiže do izjednačenja.

U 23. minuti domaći izvode brz napad, Bagarića je na ivici kaznenog prostora oborio Osmanković, a glavni sudija pokazao na bijelu tačku, sa koje je bio siguran Toni Jović. 

Samo 10-ak minuta kasnije, Široki stiže do 3:1. S tim se rezultatom otišlo na pauzu.

U 62. minuti, Željezničar smanjuje zaostatak. Drugi gol za Željezničar postigao je Veselinović. Nakon kornera u 74. minuti Željezničar dolazi do poravnanja. Alispahić je ubacio, Ermin Zec je šutirao, no Zlomislić brani. Ipak lopta se odbila ponovo do Zeca koji pogađa za konačnih 3:3.


(Amila Alijagić) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.